Sfaturi Utile, Uncategorized

Cum te îmbraci când ești invitat la un eveniment festiv?

event dressing

Ești invitată la o nuntă și nu știi ce să porți? Vara abia a început, iar petrecerile de nuntă se vor ține lanț. Majoritatea în aer liber. Pentru a te încadra în atmosfera romantică, iată un mic ghid de vestimentație:

* Orientează-te după eticheta petrecerii de nuntă. În funcție de ce scrie pe invitație, petrecerile pot fi formale sau casual. În cazuri rare, cele organizate seara cer o ținută formală, adică o rochie lungă.

* Poartă ceva feminin: alege rochii cu imprimeu floral sau în nuanțe pastelate (bleu, roz pal, galben) pentru petrecerile din timpul zilei sau în aer liber.

* Pentru nunțile organizate seara, compune un look mai sofisticat, dar păstrează un aer estival (rochii fără mâneci, sandale cu barete subțiri, bronz strălucitor).

* Coafura trebuie să fie susținută de produse de hair styling rezistente la umiditate sau bentițe, ce au revenit în trend. Cel mai bine e să-ți ondulezi părul și să-l lași liber pe spate. O coafură naturală va fi tot timpul modernă.

* Nu purta alb, pentru a nu concura cu mireasa. Este privilegiul ei în acea zi. Hainele negre sau cu paiete sunt potrivite doar seara.

* Accesoriile trebuie să fie subtile, stilul minimalist fiind cel potrivit aici. Nu-ți încărca ținuta cu dresuri, machiaj strident, bogat sau bijuterii voluminoase.

* Nu te îmbrăca așa cum o faci când mergi în club, cu haine transparente sau cu multe tăieturi, cu decolteu adânc și șliț – nu este o ocazie să arăți prea sexy.

* Rochiile acestei veri sunt foarte feminine, delicate, așa că dacă stilul tău este unul romantic ți se vor potrivi de minune. Pentru petrecerea în aer liber, alege o rochie din bumbac sau poplin, cu imprimeu floral, în nuanțe pastelate. Asortează sandale sau pantofi decupați, în nuanțe neutre, și o pălărie cu boruri largi. Poartă pe deasupra un șal sau un sacou scurt, cambrat,  dacă este frig.

* Dacă petrecerea se ține seara, la restaurant, o rochie de cocktail este mai potrivită. Renunță la imprimeuri și alege nuanțe uni. Vara aceasta fac furori roșul și nuanțele de bej nude. Mica rochie neagră este oricând potrivită. Dacă rochiile nu sunt stilul tău, poți alege un costum cu sacou la un nasture și pantalon drept, la care să asortezi un top din mătase sau satin, simplu sau cu diferite aplicații.

* Nu în ultimul rând, partenerul tău trebuie să aibă o ținută asortată. La sigur va merge cu un costum negru, cămașă albă și cravată neagră. În timpul zilei poate purta și o cămașă elegantă, uni, precum și pantaloni asortați. Seara, dacă atmosfera nu este foarte formală, un costum cu cămașă neagră și fără cravată este cel mai indicat.

Related Posts