Ghidul unei nunti perfecte, Uncategorized

Cum te îmbraci la nuntă ca invitat/invitată

wedding bride and bridesmaids

Nunta este unul dintre cele mai plăcute evenimente la care poți merge, dar și unul la care trebuie să-ți alegi ținuta cu grijă. Fotografiile vor fi arătate ani de zile după și este important să arăți minunat, să ai o ținută potrivită, dar superbă în același timp.

  1. Prima regulă este aceea că nu poți purta alb

Albul este rezervat miresei și mirelui, și este de asemenea recomandat să  eviți nuanțele foarte deschise, cum ar fi ivory. Asta dacă nu cumva dorești să strici prietenia cu mireasa și cu mama ei… mamele mireselor se pare că sunt foarte sensibile când e vorba de „alb” la invitați. În orice caz, această regulă de a spune „nu” albului îți lasă totuși posibilitatea să alegi dintr-o paletă largă de culori!

  1. Alege-ți ținuta și în funcție de locul de desfășurare a nunții

Dacă nunta are loc în timpul zilei, pe malul mării sau al unui lac, alege o rochie vaporoasă de vară. Dacă este o nuntă ce se desfășoară pe parcursul unei nopți la un restaurant, găsește o rochie superbă de gală sau de cocktail. Dacă nu cunoști locul și nu ești sigură ce să porți, îi poți întreba pe ceilalți invitați ce vor purta.

  1. Asigură-te că vei purta pantofi confortabili

Dacă trebuie să-ți cumperi pantofi noi, cumpără-i cu câteva săptămâni înainte și poartă-i prin casă. Dacă te vor durea picioarele, nu vei putea să dansezi și să ai ținuta corespunzătoare! Alege o pereche de pantofi șic și confortabili și vei avea o noapte de neuitat.

NOTĂ: Aici trebuie neapărat să menționez faptul că pantofii disponibili pe site-ul nostru sunt deosebit de confortabili, chiar în ciuda anumitor modele ce au tocul mai înalt. Încearcă-i ! O să ai o surpriză foarte plăcută!

  1. Accesorizează-ți ținuta!

Aceasta este șansa ta de a-ți face ținuta unică. Cercei de dimensiuni mari, coliere groase, brățări colorate, poșete de firmă – personalizează-ți ținuta astfel încât să fie unică, dar, bineînțeles, să se potrivească stilului tău. Dacă ești mai creativă, poți chiar să-ți coși anumite accesorii pe rochie sau poți să-ți faci propriile accesorii pentru păr. Ai grijă să-ți pui destul timp la dispoziție pentru mersul la coafor, să ai un machiaj impecabil și să te dai cu parfum.

Nu uita că acolo vor fi o mulțime de oameni, inclusiv bărbați singuri, deci depune puțin efort ca să arăți superb și – cine știe ce se va întâmpla?

Related Posts