Tendinte in moda, Uncategorized

Barbatii adevarati poarta ROZ

pink_man

BARBATII ADEVARATI POARTA ROZ!

Este ceva ademenitor la roz. Poate pentru ca, psihologic, este cunoscut ca avand un efect calmant. Ori poate pentru ca rozul este complementar cu toate tipurile de piele (doar daca nu cumva ai  o piele mai roz). Ori poate pentru ca un barbat care poarta roz debordeaza de incredere, dar si de sensibilitate. Ar putea fi si simplul fapt ca rozul este usor de combinat cu aproape orice culoare din garderoba ta – merge extraordinar cu griul, bronzul, negrul, navy si alte nuante de albastru. In sfarsit, daca nu esti deja convins cat de extraordinar este rozul, femeile iubesc aceasta culoare si mai mult ca sigur iti vor furisa cateva priviri. Da o sansa rozului, daca nu ai facut-o pana acum!

Iata 4 moduri prin care poti incorpora aceasta culoare in garderoba ta:

  1. Puloverele – Daca nu ai vazut inca filmul „Brown Sugar”, trebuie sa vezi cat de bine poate arata un pulover roz. Intr-o scena, actorul Boris Kodjoe poarta un pulover roz din casmir la baza gatului, cu pantaloni inchisi la culoare, ceea ce-l face sa arate foarte bine. Acest lucru dovedeste ca un lucru simplu si clasic precum puloverul roz poate fi o alegere perfecta.
  2. Camasile– Camasile roz sunt unul dintre cele mai la indemana moduri de a incorpora rozul in garderoba ta. Sunt usor de purtat cu costumele, pe sub pulovere sau individual, cu pantaloni sau jeans. Un barbat care poarta camasa roz va fi intotdeauna laudat pentru ca aduce un suflu nou costumelor lui, iar asta il face sa para un om distins. Este o imagine de invingator.
  3. Costumele si pantalonii– Primavara si vara ar fi potrivit sa le porti. Ai putea avea dificultati in a vizualiza acest lucru, dar, cand ma refer la costume si pantaloni, ma gandesc la bumbacul subtire sau seeksucker (tesatura usoara in dungi sau incretita). Sunt ideale de purtat la o petrecere sau la o nunta de vara.
  4. Accesorii si tricouri– Daca nu-ti poti lua angajamentul sa porti un element mai substantial in roz, incepe cu unele mici. Cravate, tricouri, palarii ori esarfe cu dungi roz: iata un mod de a-l folosi.

 

 

Related Posts