Tendinte in moda, Uncategorized

Ce purtam de Valentine’s

valentines_suit

Ca in fiecare an, ziua de 14 februarie are o semnificatie speciala pentru noi. Unii cred ca aceasta sarbatoare este un prilej de a sarbatori iubirea; altii cred ca este un eveniment pur comercial, menit sa atraga cat mai multi bani. Daca te regasesti in prima categorie si vrei sa-ti impresionezi partenera, trebuie sa stii cum sa te imbraci pentru o astfel de ocazie.

Inainte de a-ti recomanda cateva tinute potrivite, vrem sa-ti spunem ce tip de vestimentatie trebuie sa eviti cu orice pret. Culoarea dragostei, pasiunii, puterii este rosul. Desi esti tentat sa porti aceasta culoare, te rugam ca, cel putin in aceasta zi, sa o eviti. Pentru ca in mod sigur nu vei fi singurul care va purta rosu si nu cred ca vrei sa te amesteci cu ceilalti. De asemenea, nu purta tricouri sau camasi cu inimioare sau cu diverse mesaje de dragoste. Esti prea mare si prea serios pentru asa ceva.

Acum sa trecem la ponturi pentru vestimentatia ta de Valentine’s Day.

Pantofii vor fi primul lucru pe care partenera il va observa. Arata-ti intentiile tale serioase cu o pereche de pantofi „brogues” clasici din piele. Pentru un plus de rafinament, combina-i cu jeansi si un pulover tricotat sau cu pantaloni si o camasa.

Un blazer ii va arata ei ca faci eforturi, dar ca nu exagerezi. Pentru o plimbare romantica, pastreaza simplitatea si poarta o pereche de pantaloni chino, dar combina blazerul cu o pereche de pantaloni navy si o camasa daca ai o rezervare la restaurant.

Daca nu ai timp sa te schimbi de vestimentatia de birou, ii vei da impresia ca iti pasa mai mult de jobul tau decat de ea. Evita lookul „de-abia iesit de la munca” purtand un pulover cardigan (foto 3) peste o camasa din bumbac. Arata-i partenerei latura ta jucausa adaugand o pata de culoare vestimentatiei tale.

O curea din piele colorata merge foarte bine cu pantaloni chino sau jeansi. Cand vrei sa arati cel mai bine, nu poti sa gresesti cu camasa alba. Pentru un stil clasic, poart-o cu jeansi in club/bar, cu un costum negru slim pentru o cina eleganta si cu pantaloni chino pentru o masa casual.

Daca blazerele indraznete sau curelele colorate te scot prea tare din zona ta de comfort, pastreaza lucrurile simple cu jeansi negri. Sunt cool, merg cu aproape orice, dar combina-i cu cea mai buna camasa pentru aceasta zi.

Daca vei fi cel care plateste – si daca vrei sa fii rasplatit mai tarziu – asigura-te ca banii tai vor iesi dintr-un portofel dragut. De exemplu, un portofel in nuante navy nu va fi prea extravagant, ci va fi o alegere mult mai interesanta decat portofelul simplu din piele neagra.

Related Posts