Tendinte in moda, Uncategorized

Puloverele – mereu in trend si stilate

pulover

 

Puloverele sunt una dintre piesele principale ale garderobei. Ele sunt mereu in trend (bumbac pentru vara, lana pentru iarna, casmirul pentru tot anul) si sunt foarte versatile. Cele tricotate sunt comfortabile si adaga textura vestimentatiei.

Puloverele din casmir reprezinta alegerea suprema. Bumbacul si lana isi au locul lor, insa casmirul este unul dintre cele mai de lux lucruri pe care le poti avea in garderoba ta. Nu numai ca este foarte moale, dar poate fi purtat mereu. Pentru primele tale pulovere din casmir alege culori neutre, precum negru, navy si carbune.

Puloverele in V sau la baza gatului sunt foarte usor de purtat peste un tricou si cu jeansi, cu scopul de a contura un look mai casual. Acelasi pulover poate fi purtat cu pantaloni si peste o camasa pentru birou sau la o intalnire. Ele sunt un „must” in fiecare garderoba.

Cardigan-urile (cu versiunile mai noi din bumbac, lana merinos si casmir) pot fi destul de subtiri pentru a fi purtate sub un sacou si pot fi purtate in mai multe moduri – peste o camasa, pe sub o jacheta sport, cu jeansi.

Puloverele Polo – Vara poti purta tricourile polo. Cele mai multe sunt din bumbac si au maneci scurte. Se combina perfect cu pantalonii khaki pentru ”casual Friday” de la birou.

Puloverele pe gat sunt rezervate pentru perioada rece. Puloverele usoare din lana merinos sau casmir arata stilat sub un sacou si sunt destul de casual pentru a fi purtate cu jeansi. Daca esti o persoana cu kilograme in plus, evita acest tip de pulover, pentru ca iti va accentua mai tare silueta plina.

Sfaturi pentru intretinerea puloverelor: In general, ar trebui sa duci la curatat puloverele odata pe sezon (daca nu ai varsat din greseala ceva pe el). Asta e valabil pentru bumbac, lana si casmir. Totusi, lana si casmirul pot fi spalate manual cu un detergent delicat. Iti recomand spalarea manuala in detrimentul spalarii automate, deoarece astfel puloverele tale vor iesi mai moi.

Related Posts