Ghidul unei nunti perfecte, Uncategorized

Sfaturi pentru a avea o nunta frumoasa cu un buget redus!

low budget wedding

Poti avea o nunta frumoasa, cu stil, asa cum ti-ai dorit, chiar daca nu dispui de multi bani. In articolul de mai jos te ajut sa afli de unde sa incepi pregatirile de nunta, cum sa stabilesti un buget si care sunt lucrurile cele mai necesare. Daca vei urma aceste sfaturi poti fi sigura: vei transforma lunile dinainte nuntii intr-o perioada plina de creativitate, insa lipsita de stres.

Cum intocmesti bugetul nuntii:

Daca calculezi din timp bugetul de nunta, te va ajuta sa estimezi aproximativ costurile. Scrie o lista cu tot ce ai nevoie doar dupa ce te-ai decis ce buget de nunta vei avea.

Incearca sa reduci cheltuielile de nunta: cumpara accesorii mai ieftine si simple, alege pentru aranjamentele nuntii flori si fructe mai ieftine si accesibile, fa singura invitatiile si decorul nuntii.

Rochia de mireasa

Apeleaza la o croitoreasa care te va ajuta sa-ti cosi singura rochia. Astfel originalitatea si stilul tau vor iesi in evidenta, iar la final vei putea spune ca anume aceasta este rochia de mireasa perfecta.

Decoreaza singura localul

Stii cum vrei sa arate sala insa nimeni nu te poate intelege? Exista solutia: lasa-ti imaginatia sa zboare si fa-ti decorul singura. Nu uita, aceasta este ziua ta speciala.

Inspira-te din natura

Cele mai multe perechi opteaza pentru nunta in sala, insa aceasta nu este o regula stricta. Un mod frumos si deosebit pentru petrecerea de nunta este in natura. Tot de ce ai nevoie este un loc frumos, rochie si buchetul de mireasa cat mai simplu si oameni care se vor simti bine la nunta ta.

Nu uita de rude si prieteni, te pot ajuta in reducerea bugetului

Ai vreun fotograf talentat printre rude sau o matusa care se pricepe sa faca prajituri? Acum e momentul sa-i rogi sa te ajute.

Retine: nuntile sunt costisitoare doar daca alegi sa fie asa. Vrei sa economisesti bani pentru vitoarea casa sau pentru o luna de miere memorabila? Ai de unde taia din costuri. Cu putina imaginatie si ajutor iti poti organiza o nunta de neuitat.

Related Posts