Cromatica, Uncategorized

Ce culori purtam la nuntile ce au loc toamna

fotografie-nunta-toamna

Toamna este un sezon romantic pentru o nunta, iar daca ai ocazia de a participa la un astfel de eveniment, in acest frumos anotimp, trebuie sa iei in considerare urmatorii factori, care sunt culorile si materialele.

Cel mai indicat este sa porti culori pe care le gasesti in mod natural in paleta acestui sezon. Rosu stralucitor, portocaliu si galben pal amestecate cu nuante de maro reprezinta combinatiile perfecte. Culoarea prunelor si movul profund sunt alte culori asociate cu toamna. Adauga un strop de auriu cu ajutorul accesoriilor cum ar fi pantofii, cureaua sau poseta. E bine sa eviti sa porti o tinuta in intregime aurie, intrucat asta se considera a fi de prost gust.

In cazul in care nunta are loc in aer liber, alegerea materialului este foarte importanta. Alege o tinuta confectionata dintr-un material placut la atingere si frumos. Matasea si satinul sunt materialele ideale, insa optiuni la fel de bune sunt si catifeaua sau casmirul. Este important sa iei in considerare combinarea diverselor materiale pentru un aspect mai elegant.

Ce pot purta femeile

In ceea ce priveste lungimea rochiei pentru femei, aceasta trebuie sa fie aleasa in functie de vreme si de ora la care va avea loc nunta. Daca nunta are loc dimineata devreme, o rochie pana la genunchi este adecvata. Femeile nu trebuie sa poarte rochii al caror tiv se afla la mai mult de 5 centimetri deasupra genunchilor. In cazul in care afara este racoare, ar trebui  sa poarte ciorapi sau colanti. In cazul in care nunta are loc dupa-amiaza, rochia poate avea orice lungime cuprinsa intre genunchi si glezne, iar daca nunta are loc seara femeile ar trebui sa poarte rochii lungi. In cazul in care se anunta o zi ploioasa este totusi bine sa eviti rochiile  pana in pamant, pentru a nu le murdari.

Daca este posibil poarta maneci lungi, pentru caldura suplimentara. Colantii si ciorapii sunt o alegere buna cand vine vorba de nuntile care au loc toamna.

Ce pot purta barbatii

Bineinteles costumele sunt ideale pentru nuntile de toamna, iar barbatii se vor simti confortabil in acestea. Barbatii ar trebui sa poarte un costum care sa denote eleganta sau un pulover si pantaloni stilati. Puloverele colorate sunt ideale, iar barbatii se vor simti confortabil si vor arata minunat. Totusi, daca prefera sa poarte costum, barbatii pot asorta la tinuta o camasa si o cravata in culorile toamnei, culoarea somonului, rosu inchis sau bronz.