Tesaturi, Uncategorized

Extreme Vicuna – o tesatura exclusivista

tesatura viguna

Moda este si va fi intotdeauna in cautarea inovatiei, a excelentei si a luxului, iar pentru acest lucru este nevoie de cele mai fine si exclusiviste tesaturi. Fara efortul specialistilor in materiale vestimentare, evolutia modei nu ar fi fost posibila, sau cel putin ar fi fost cu mult mai greoaie, lipsita de eleganta si diversitate.

Acum ca sezonul rece bate la usa, marile case internationale propun lana pretioasa, casmirul si combinatia de lana cu matase pentru costumele de seara. Insa intre toate materialele prezentate de cei mai cunoscuti producatori internationali, se remarca Extreme Vicuna, o tesatura cu adevarat deosebita, care adauga un plus de valoare vestimentatiei realizate de designeri deja consacrati.

Vicuna este un animal salbatic ce traieste pe muntii inalti din Argentina de Nord. Din blana sa alb-cafenie se obtin fibre cu diametrul de doar doisprezece microni ce sunt tesute in materiale extrem de fine, netede si luminoase. Noua paleta de zece culori integreaza alegeri surprinzatoare ce includ bej, pruna si gri deschis, depasind clasicul trio albastru marin, camel si negru al colectiilor disponibile pana acum la nivel international.

Fiecare vicuna furnizeaza 300 g de lana, o data la doi ani. Fiind o creatie a casei Dormeuil, aceasta tesatura este realizata printr-un proces controlat in detaliu, de la tuns, tesut, pana la finisare, are ca rezultat un material exclusivist. Intotdeauana in spatele unui articol vestimentar realizat dintr-un material deosebit sta o munca pe care multi dintre noi nici macar nu putem sa ne-o imaginam. Astfel este bine sa apreciem frumosul la adevarata lui valoare, privind si dincolo de produsul finit.

Related Posts