Cromatica, Uncategorized

Afla cum sa-ti asortezi tinuta la culoarea incaltamintei

Dupa ce zilele trecute am discutat despre trucuri eficiente in ceea ce priveste problemele pe care le provoaca pantofii noi, astazi vom ramane tot in zona incaltamintei si vom discuta despre cum trebuie sa ne asortam incaltamintea, mai exact cromatica acesteia, la tinuta.

Aceasta problema o intampina orice femeie atunci cand trebuie sa se imbrace ca sa iasa in oras sau sa mearga la un eveniment.

Sfatul de baza pe care il regasim pe buzele oricarui stilist, il reprezinta faptul ca pantofii pot avea orice nuanta a uneia dintre culorile care se regasesc in tinuta.

Incaltamintea de culoare albastra

Incaltamintea de culoare albastra se potriveste foarte bine cu galben, maro, alb si nuantele neutre. Are rolul de a da un plus de culoare, dar cu riscuri minime. Stilistii recomanda, spre exemplu, asocierea dintre o pereche de blugi skinny si o pereche de pantofi sau de sandale albastre, fie ca sunt o nuanta mai deschisa sau una mai inchisa fata de jeansi.

Incaltamintea de culoare rosie

Incaltamintea rosie merge cel mai bine in combinatie cu roz, portocaliu, negru si alb. Culoarea rosie reprezinta o modalitate excelenta de a da personalitate unei tinute casual. Este bine sa eviti monocromia deoarece rosu cu rosu deja inseamna mult prea mult.

Incaltamintea de culoare verde

Culoarea verde merge de minune cu maro, negru, albastru, galben si cu nuantele neutre. Pantofii verzi au avantajul de a fi foarte versatili. Este indicat sa scoti din ecuatie rosu si portocaliu, deoarece risti sa arati precum o Craciunita.

Incaltemintea de culoare galbena

Dupa cum specificam si mai sus galbenul merge perfect cu orice nuanta de verde, dar si cu albastru,alb si negru. Chiar daca violet si galben sunt culori complementare, combinatia lor cu galben ar putea sa-si confere o tinuta mult prea indrazneata. Un alt aspect important de retinut este ca pantofii galbeni arata cel mai bine pe o piele bronzata.

Incaltamintea de culoare argintie si aurie

Incaltamintea argintie se potriveste cel mai bine au alb, rosu, violet, indigo, negru si nuante neutre. Auriul, in schimb, merge perfect cu negru, alb, verde smarald, albastru regal si visiniu. Cand alegi sa porti o pereche de pantofi sau de sandale aurii cel mai bine este sa stai departe de tinutele cu printuri si culori indraznete. Este indicat sa-ti potrivesti geanta cu tinuta si sa eviti sa porti tot o poseta argintie sau aurie.

Related Posts