Blog, Ghidul miresei, Uncategorized

Cum să alegi corect bijuteriile miresei?

Dacă ai ajuns aici, înseamnă că ești o viitoare mireasă și ți-ai ales deja rochia pentru seara cea mare.

Știi ce urmează după ce ai ales rochia de mireasă? Exact! Să alegi accesoriile, respectiv bijuteriile pe care  le vei purta.

Dacă nu ești mireasă, tot poți să citești articolul și să le dai prietenelor tale o recomandare.

Nu trebuie să uiți de accesorii, chiar dacă elementul principal îl reprezintă rochia de mireasă. Dacă sunt alese corespunzător, bijuteriile vor evidenția și vor completa nu doar frumusețea rochiei de mireasă, ci și trăsăturile tale.

Deși rochia este cea care decide ce fel de bijuterii trebuie să alegi, contează și părerea unui consilier de imagine. Alege sfatul care contează!

În funcție de decolteul rochiei se va alege colierul, existând situația în care purtarea unui colier este imposibilă din cauza unui decolteu complicat sau puternic accesorizat.

În cele ce urmează îți prezentăm câteva sfaturi utile care te vor ajuta în alegerea bijuteriilor potrivite.

1. Cerceii

Alegerea cerceilor se va face întotdeauna în funcție de coafura pe care o vei avea la nuntă. De exemplu, dacă părul va fi prins într-un coc elegant, cerceii nu trebuie să fie foarte mari. În condițiile în care părul nu va fi prins, poți alege cercei în formă de candelabru.

2. Brățara

Dacă rochia are mâneci din dantelă sau are un decolteu bărcuță, acest accesoriu nu își mai are locul. La rochiile cu bretele subțiri poți purta brățări delicate, iar la rochiile care nu au bretele se potrivesc brățările mari.

3. Colierul

Atunci când vei alege lungimea colierului este foarte important să iei în considerare și adâncimea decolteului.

 

4. Tiara

Tiara este recomandată atunci când tematica nunții este una regală. Va completa perfect rochia de tip prințesă.

 

5. Broșa

În cazul în care rochia este prea simplă, poți purta o broșă pentru a adăuga o pată de culoare ținutei.

5. Accesoriile pentru păr

Fie că optezi pentru o coafură lejeră cu bucle sau un coc, bentițele sunt accesorii foarte versatile ce se pot împleti foarte creativ în păr.

Când alegi accesoriile, trebuie să ții cont întotdeauna de detaliile voalului. Cu cât acesta este mai bogat în detalii, cu atât mai simple trebuie să fie bijuteriile.

Foarte importantă este personalitatea fiecărei mirese precum și tematica abordată. Atât rochia cât și bijuteriile trebuie să reflecte personalitatea fiecărei mirese în parte.

Tu ce bijuterii vei alege pentru accesorizarea rochiei de mireasă?

 

 

Related Posts