Costumul la comanda, Sfaturi Utile, Tendinte in moda, Uncategorized

Ultimele tendințe pentru costumele bărbătești

Dacă vrei să ai o apariție spectaculoasă, este bine să urmărești întotdeauna și să te inspiri din trendurile viitorului. Mai ales în cazul costumelor pentru bărbați, acestea au tendința de a fluctua în tendințe de la un an la altul.

Trebuie să analizați bine moda pentru a vă alege un costum ce să fie în trend în următoarea perioadă.

Haideți să aflăm împreună care sunt principalele idei de design după care ar trebui să vă ghidați în alegerea costumului perfect.

Costumul M2M sau Made to Measure

Printre cele mai cunoscute trenduri regăsim made to measure. Așa cum sugerează și numele acesta se referă la customizarea costumului astfel încât să se potrivească cât mai bine pe corp.

Acestea oferă un nivel mai mare de confort decât costumele tradiționale, și, de obicei, costă mai puțin decât un costum bespoke. Costumul M2M vă va aduce întotdeauna un plus prin faptul că se pune accent pe siluetă și pe o postură impecabilă.

 Costumul Cambrat

Deși nu este chiar un trend de ultimă oră, asta nu înseamnă că în acești ani nu vom vedea în continuare foarte multe costume cambrate. Și asta nu este deloc un lucru rău. Ba din contră.

Costumele cambrate sunt perfect croite pe corp. Chiar dacă dau impresia de “strâmt”, în combinație cu un material comod, acestea sunt perfecte pentru a atrage atenția într-un mod plăcut și a lăsa complimentele să curgă în direcția dumneavoastră.

Costumul din tuid

Într-un domeniu în care evoluția este greu de cuantificat, unele variabile rămân constante.

Este și cazul tuidului. Aceasta este o stofă aspră, rezistentă la apă și foarte durabilă. Dacă vă gândiți la Sherlock Holmes, puteți să vă faceți o idee despre ce înseamnă un costum din tuid.

A devenit foarte popular în Scoția și Anglia, locuri în care și-a făcut și primele apariții.

Rămâne în continuare un material foarte frumos și apreciat în elita modei mondiale.

Șosete asortate

Când alegi un costum, este ușor să uiți de importanța șosetelor. Cine se uită la șosete?

Ei bine, atunci când te așezi undeva sau chiar și în timpul mersului, șosetele se vor face văzute. De aceea, trebuie să alegi unele care să fie compatibile cu restul outfit-ului.

Cum ar fi să ai niște șosete sport la un costum? Oricât de strălucit ar fi costumul, ai stricat totul.

Pentru a crea o imagine impecabilă îți recomandăm să asortezi culoarea șosetelor cu pantalonii sau să alegi o nuanță cât mai apropiată de aceștia.

Tratează-le cu aceeași importanță cu care tratezi sacoul sau pantofii, deoarece sunt parte importantă a întregii ținute, nu doar un material necesar între picioarele tale și încălțăminte.

Accesorii

Deși primul gând ar fi acela că este de ajuns să adaugi o cravată sau un papion lângă costum și asta e tot, credeți-ne, cu accesoriile potrivite îți poți ridica cu mult valoarea imaginii tale.

Spre exemplu, o batistă de buzunar, deși nu este altceva decât o bucată de material, aleasă cu grijă, poate crea un impact neașteptat de bun. Aceasta adaugă culoare și oferă dinamică outfit-ului tău.

Culori multiple 

Deși e greu să greșești cu un costum într-o singură nuanță, îți recomandăm să încerci și mai multe variante de culori. Un costum în dungi sau în carouri poate fi o variantă viabilă în multe situații.

Dacă vrei să ieși în evidență, va trebui să nu menții un tipar anume, ci să îți arăți personalitatea prin intermediul costumului.

Pentru consultanță dedicată în ceea ce privește costumul perfect pentru tine, te așteptăm în showroom-ul By Claudiu Ungureanu, unde vei beneficia de sfaturi de la profesioniști și de costume ce să te pună în valoare, respectând ultimele trenduri.

Related Posts