Ghidul unui gentleman, Uncategorized

Cum se îmbracă bărbații de CRĂCIUN?

Bărbațiiîn general, nu sunt atât de fixați în ceea ce privește ținută, chiar și în ocazii din acestea foarte speciale.
Asta nu înseamnă însă  se poartă neîngrijit sau  sunt indiferenți.
Este doar latura lor liniștită și puțin relaxată dinaintea unor zile frumoase și liniștitecare crează impresia de lipsa de interes.

Bineînțeles  este doar o impresie, deoarece bărbaților le pasă cu certitudine de modul în care aratămai ales în preajma unei sărbători cu o asemenea însemnătate.

Toată lumea este conștientă  modul în care arătăm spune multe despre noi, iar modul în care  ne îmbrăcăm denotă personalitatea noastră și de cele mai multe ori vestimentația spune mai  multe decât am vrea  arătămGândește-te deci, ce vrei  hainele  spună despre ține.

Sunt foarte multe influențe în stilul nostru vestimentar, de la pasionații de sport care cu siguranță vor adopta ținute mai lejere, până la oameni de afaceri care vor opta pentru un stil mai formal.

După cum aminteam și în rândurile de mai sussărbătoarea Nașterii Domnului este una cu adevărat specială și înălțătoare.
Astfel  toată lumea vrea  fie la nivelul evenimentului fie  alegem  stăm acasă, cu familia, fie  luăm decizia  mergem în oraș.
Astfel vom lua în discuție cele mai importante două variante în care te poți află în această seară specială:
CUM NE ÎMBRĂCĂM SEARĂACASĂ LA O CINĂ CU FAMILIA SAU PRIETENII?

În această situație este recomandat  păstrezi cravată și cămașăînsă, ar trebui  înlocuiești pantalonii de costum cu jeanșii.

Acasă este o atmosfera mai destinsă, mai comodă, iar acest lucru îți permite  ai o ținută mai casual.

Desigur, dacă nu ești fan al accesoriilor gen cravată sau papion poți renunța la ele. Poartă un cardigan sau un sacou peste cămașă.

Ai grijă  păstrezi aceleași culori pentru a crea o armonie între articolele pe care le porțiAsortează cureaua cu pantofii și blugii cu cămașă.

CUM NE ÎMBRĂCĂM LA UN CONCERT SAU LA O SEARĂ ÎN ORAȘ?

În această situație este momentul  îi arăți încă o dată soției saudupă caz, prietenei tale  poți arată superb și în costum. Aici, însă, trebuie avută mare grijă pentru a nu se exagera. Nu trebuie  arăți de parcă ai merge la nuntă.

Poți  alegi o pereche de pantaloni de costum și un sacou, o cravată cu imprimeu, o cămașă simplăîntr-o nuanță regăsită în culorile cravatei. Nu uită  asortezi pantofii. Pentru un plus de elegantă accesorizează ținuta cu un ceas.

Pentru bărbații care nu sunt  înebuniți după costume, pot opta pentru un pantalon de blug, o cămașă, o cravată și un sacou, bineînțeles asortate cu un pantof elegant. Toate acestea te vor ajută  arăți și  te simți perfect în seară de sărbătoareîn orașul tău drag care este și el îmbrăcat în haine de sărbătoare. Nu degeaba acesta perioada este considerată cea mai frumoasă a anului.

Related Posts