Accesorii

Accesoriile au puterea de a transforma ținuta dvs. Pentru alegerea accesoriilor trebuie să ai în vedere calitatea și cromatica vestimentației.

O cravată de calitate va folosi cele mai bune țesături: mătase, lâna, piele. Pentru ținutele business sau cele formale poți alege cravatele în dungi, iar pentru ținutele de seară, cravatele cu imprimeuri florale sau uni. Pentru ținutele casual sunt potrivite cravatele tricotate din mătase, lână  sau bumbac. În alegerea cravatei trebuie sa ții cont de gulerul cămășii și de intensitatea culorii costumului.

Lavalierele dau o notă de eleganță costumului și sunt o alternativă a cravatei pentru ținutele de mire.  Lavalierele cu vesta sunt o combinație perfectă pentru ținuta de gală. Se pot realiza cu țesături diverse și cu design unic, personalizate pe conformația și personalitatea dvs.

Papioanele sunt un accesoriu care nu trebuie să lipsească de la o ținută casual sau de ceremonie. Poți aduce culoare și eleganță vestimentației tale prin alegerea papionului potrivit. Putem realiza la comandă papioane din mătase naturală în culori neutre pentru ținutele formale sau cu imprimeuri florale pentru ținutele casual-elegante.

Detaliile contează

Un alt accesoriu de bază la o ținută este batista. Realizată din mătase naturală, în culori uni sau cu imprimeuri florale, ea trebuie sa fie în armonie cu nuanțele ținutei dvs- nu este obligatoriu sa aibă o cromatica identica cu cea a cravatei sau a papionului.

Butonii potriviți pot da o nota decisivă unei ținute. Deși sunt minusculi și rareori vizibili, la aspectul general al ținutei au o contribuție majoră. Pentru cămășile cu manșete special concepute pentru butoni (manșeta franțuzească), butonii reprezintă cel mai important accesoriu.

Cureaua trebuie sa aibă o cromatică asortată cu cea a cămășii, a pantalonilor și al pantofilor. Curelele împletite sunt o alternativă atractivă la cele din piele netedă sși pot fi purtate la ținutele casual. La atelierul nostru, veți găsi o cromatică și un design diversificat de curele care va vor completa perfect ținuta.

Brâul și papionul reprezintă definiția eleganței supreme la o ținută de gală. Poate fi realizat în culori neutre, elegante, care pot adăuga un plus de culoare vestimentației.