Accesorii

Accesoriile au puterea de a transforma tinuta dvs. Pentru alegerea accesoriilor trebuie sa ai in vedere calitatea si cromatica vestimentatiei.

O cravata de calitate va folosi cele mai bune tesaturi: matase, lana, piele. Pentru tinutele business sau cele formale poti alege cravatele in dungi, iar pentru tinutele de seara, cravatele cu imprimeuri florale sau uni. Pentru tinutele casual sunt potrivite cravatele tricotate din matase, lana  sau bumbac. Inalegerea cravatei trebuie sa tii cont de gulerul camasii si de intensitatea culorii costumului.

Lavalierele dau o nota de eleganta costumului si sunt o alternativa a cravatei pentru tinutele de mire.  Lavalierele cu vesta sunt o combinatie perfecta pentru tinuta de gala. Se pot realiza cu tesaturi diverse si cu design unic, personalizate pe conformatia si personalitatea dvs.

Papioanele sunt un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca la o tinuta casual sau de ceremonie. Poti aduce culoare si eleganta vestimentatiei tale prinalegerea papionului potrivit. Putem realiza la comanda papioane din matase naturala in culori neutre pentru tinutele formale sau cu imprimeuri florale pentru tinutele casual-elegante.

Detaliile conteaza

Un alt accesoriu de baza la o tinuta este batista. Realizata din matase naturala, in culori uni sau cu imprimeuri florale, ea trebuie sa fie in armonie cu nuantele tinutei dvs- nu este obligatoriu sa aiba o cromatica identica cu cea a cravatei sau a papionului.

Butonii potriviti pot da o nota decisiva unei tinute. Desi sunt minusculi si rareori vizibili, la aspectul general al tinutei au o contributie majora. Pentru camasile cu mansete special concepute pentru butoni (manseta frantuzeasca sau cea convertibila),  butonii reprezinta cel mai important accesoriu.

Cureaua trebuie sa aiba o cromatica asortata cu cea a camasii, a pantalonilor si ale pantofilor. Curelele impletite sunt o alternativa atractiva la cele din piele neteda si pot fi purtate la tinutele casual. La atelierul nostru, veti gasi o cromatica si un design diversificat de curele care va vor completa perfect tinuta.

Braul si papionul reprezinta definitia elegantei supreme la o tinuta de gala. Poate fi realizat in culori neutre, elegante sau pot adauga un plus de culoare vestimentatiei.