Blog, Uncategorized

Atelierul de creatie ‘’Claudiu Ungureanu’’ – intrebari frecvente

Exista o serie de intrebari foarte importante pe care fiecare dintre noi ni le punem atunci cand mergem la un atelier de creatie de moda de prestigiu si este esential ca aceste intrebari sa primeasca si un raspuns. Din acest motiv am pregatit acest artcol care speram ca va va elimina orice fel de nelamurire cu privire la pasii ce trebuie urmati atunci cand mergem la un “showroom”.

  1. Am nevoie de o programare?

Orice persoana este libera sa viziteze atelierul de creatie “Claudiu Ungureanu” oricand isi doreste, insa pentru a putea face probe si pentru a da o comanda de costum sau de rochie este nevoie de o programare facuta din timp, in special in perioadele aglomerate precum sezonul de vara.

  1. Cat dureaza realizarea unui costum?

Pentru un client nou sunt necesare cel putin trei vizite. In timpul primei vizite se alege materialul, se fac masuraturile si se stabileste stilul tinutei dorite. Ulterior, noi cerem inca doua vizite in care se realizeaza toate ajustarile necesare costumului, astfel incat sa iasa cat mai bine, iar clientul sa fie pe deplin satisfacut.

  1. Cu cine voi discuta la atelier?

La atelierul de creatie “Claudiu Ungureanu” veti fi intampinat de catre un consilier vestimentar care va va explica intregul proces care este necesar pentru a putea realiza un costum si care va va ajuta sa luati o decizie cu privire la culoarea si materialul costumului. Ulterior veti face cunostiinta cu unul dintre maestrii croitori care va  lua toate masuratorile necesare si care va oferi noi sfaturi  legate de materialul si culoarea pe care le-ati ales. In cele din urma, alaturi de unul dintre angajatii nostri, veti stabili o data aproximativa pentru urmatoarea vizita, care apoi va fi confirmata telefonic.

  1. Exista posibilitatea de a vedea sau chiar proba un costum “Claudiu Ungureanu” pentru a-mi putea forma o imagine clara cu privire la stilul acestui atelier de creatie?

La atelier avem numeroase exemple de tinute formale si tinute de ceremonie pe care vi le putem prezenta si pe care le puteti proba, in functie de dimensiuni.

  1. Este necesar sa aduc cu mine o poza cu un design de costum care imi place, sau chiar un costum care imi vine bine?

Daca va doriti, puteti sa aduceti un costum sau un sacou care va place, intrucat ne-ar ajuta sa ne dam seama mai exact ce va doriti si care sunt preferintele dumneavoastra. Acest lucru nu este insa necesar, intrucat coritorii nostri isi pot da seama cu usurinta care sunt dimensiunile care vi se potrivesc cel mai bine. Daca alegeti sa aduceti cu dumneavoastra o poza cu un costum, acest lucru ne va ajuta sa ne dam seama care va sunt cerintele, insa noi realizam propriile noastre tinute, fara a copia un anumit design.

  1. Pot sa vin la atelier oricand imi doresc pentru a discuta despre anumite idei cu privire la un costum?

Va puteti simti liber sa sunati si sa discutati oricand cu unul dintre consilierii nostri vestimentari cu privire la orice idee pe care o aveti legat de alegerea unui tip material sau de costum. Pentru acest lucru nu este necesar sa aveti o programare.

  1. La atelierul de creatie “Claudiu Ungureanu” se realizeaza reparatii si ajustari?

Ajutarea si repararea unei tinute este posibila doar in cazul in care aceasta este realizata de catre noi.

  1. Cat de des ar trebui sa imi curat tinutele?

Noi va recomandam sa nu va duceti hainele la curatatorie de prea multe ori, intrucat acest lucru ar putea sa uzeze materialul si chiar sa il deterioreze. In schimb, noi oferim clientilor nostri posibilitatea de a isi aduce hainele la noi pentru a fi curatate astfel incat materialul sa nu fie afectat.

  1. Trebuie sa platesc un avans atunci cand dau o comanda pentru un costum?

Noi cerem un avans de 50% atunci cand se face comanda iar restul sumei se achita atunci cand tinuta este gata. Daca aveti vreo nelamurire cu privire la preturi, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

  1. In ce intervale este deschis atelierul de creatie?

Atelierul de creatie “Claudiu Ungureanu” este deschis de luni pana vineri de la 9:00 la 17:00, iar sambata de la 9:00 la 15:00

  1. Pe cine ar trebui sa contactez pentru a obtine mai multe informatii?

Pentru mai multe informatii puteti sa apelati la 0745 588 313 sau 0740 338 343, sau sa vizitati atelierul de creatie “Claudiu Ungureanu” de pe Soseaua Bucium nr 24., Iasi.

 

Related Posts