Blog, Costume, Costumul la comanda, Croitorie, Ghidul mirelui, Sfaturi Utile, Tesaturi, Uncategorized

Atelierul&Showroomul Claudiu Ungureanu își întâmpină clienții cu noi campanii accesibile fiecărui domn!

Atelierul de creație vestimentară cu o tradiție de peste un sfert de secol în arta realizării costumului bespoke (pe comandă) și al rochiilor personalizate vine cu noi campanii ce satisfac cerințele clienților și  care se adaptează noului context economic în care ne aflăm.

Campania ”Tu faci prețul costumului!”, un pachet de lux pentru cunoscători

Pentru domnii care pun preț pe calitatea ținutei și care respectă un statut socio-economic ori doresc să investească într-o ținută care să-i reprezinte prezentăm o campanie intitulată imperativ ”Tu faci prețul costumului!”, campanie ce presupune realizarea unui costum pe comandă, la cerere, din țesături de înaltă calitate, însemnând lână Merinos din Australia sau Noua Zeelandă o țesătură listată la bursă. Aici putem include realizarea oricărei ținute  care se încadrează unui dress-code pentru zi sau de seară și putem face referire la o ținută semi-formală, formală sau clasică.

În cadrul acestei campanii clientul are un rol deosebit de important sub îndrumarea unui specialist designer care îl va ghida în alegerea țesăturii care vor fi prezentate din cataloage de la producătorii cu care lucrăm – Holland and Sherry, Loro Piana, Lanificio Cerruti, Carnet și alții.

În acest context, persoana care dorește să-i realizăm pe comandă o astfel de ținută devine propriul său designer, o experiență unică pe care Atelierul de creație o prezintă iubitorilor de frumos și calitate, trăind aici la Iași experiența și frumusețea modei de pe celebra stradă Savile Row din Londra.

Ținuta pe care o vom realiza va fi una personalizată în care domnul își va alege tipul țesăturii, vom discuta despre modul cum vor arăta clapetele costumului, butonierele și care va fi tipul reverul pentru sacou.

De asemenea, vom discuta despre designul și tiparul ținutei handmade, iar prețul va fi ales de către viitorul proprietar al costumului, în funcție de calitatea țesăturilor pentru care va opta să dăm viață costumului bespoke.

Campania ”Pachetul Bespoke”, un pachet premium pentru iubitorii costumului handmade

Arta costumului bespoke constă în măiestria cu care este croit acesta! Practic de la o bucată de țesătură dăm viață unui costum personalizat, pe comandă, în funcție de reperele antropometrice ale clientului. În cadrul pachetului bespoke punem la dispoziția clientului o gamă de țesături achiziționate de Casa de modă Claudiu Ungureanu din care pot alege pentru realizare oricărui tip de costum: casual, business sau ceremony la preț de producător. În cadrul acestui pachet este inclus realizarea expresă a costumului pe comandă din două piese: sacou și pantalon la prețul de 2450 RON, preț care poate fi plătit în tranșe, cu un avans inițial.

Realizăm croiul costumelor ținând cont de specificațiile clientului, utilizând tipare de carton cu măsurătorile fiecărui client. Croim cu creta și tăiem fiecare bucată de material manual, pentru că doar așa putem fi siguri că fiecare piesă se va îmbina perfect la costumul final. Apoi, începem să coasem piesele manual și când spunem “croitorii noștri lucrează manual”, ne referim la cusutul de mână.

Cartonul, creta, un ac și ața, încă folosim aceleași instrumente de croit pe care le folosim de atâția ani. O astfel de calitate înseamnă un process îndelungat de creație. De exemplu, să lucrezi la un rever, înseamnă mii de cusături sau chiar mai mult-depinde de mărime, dar fiecare din aceste cusături ajută la stabilirea formei reverului. Fiecare din aceste cusături se memorează în construcția reverului. Vom obține astfel un rever cu o linie impecabilă. Totul realizat doar cu ac și ață.

Campania ”Pachetul Ceremony”, un pachet exclusiv pentru momente festive

Campania intitulată Pachetul Bespoke prezintă tuturor celor care doresc să participe la un eveniment fie într-un cadru restrâns (la un restaurant) sau în cadrul ceva mai extins (la o terasă în aer liber, la munte sau la mare ori pe marginea unui local în care se realizează un eveniment tematic o ținută completă la preț de producător și care implică un cost redus , dar materialele din care sunt realizate ținutele incluse în colecțiile din showroom sunt de calitate ridicate.

Acest pachet include costumul din lână Merinos, cămașa cu guler papilon pentru papion sau cu guler pentru cravată din bumbac fin egiptean și setul de papion, butoni și cravată ori cravată și batistă la alegere. Pachetul Ceremony este la prețul de 2500 RON, preț care poate fi achitat eșalonat până la ridicarea ținutei.

În cadrul acestui pachet sunt incluse ținute pentru evenimente însemnând: smoking, frac, redingotă, dinner suit. De asemenea, și noua Colecție Ceremony British Inspirațion Design este inclusă în cadrul acestui pachet, exccepție făcând vesta pentru fiecare costum care se achiziționează separat. Colecția Ceremony British Inspiration Design este prezentată și în site.

Campania ”Pachetul Classic”, un pachet potrivit fiecărui moment al zilei

Este un pachet accesibil pentru toată lumea care propune costume casual, casual elegante sau business la un preț accesibil și care include o ținută completă. Ținuta include: costum la alegere din țesătură twill (costum clasic, costum byusiness sau casual elegant)

Cămașă pentru papion sau cravată din bumbac 100% egiptean, o țesătură care lasă pielea să respire natural. Set butoni, batistă și papion ori cravată și batistă la alegere

În cadrul pachetului Classic sunt incluse și o parte din ținutele din noua colecție Classic British Inspiration Design 2020. Campania se aplică pentru colecțiile existente în showroom.

Acest pachet este inclus la un preț rezonabil de 1500 RON, care poate fi plătit în tranșe.

Nu în ultimul rând, și pentru alte colecții din showroom care nu sunt incluse  în campaniile aflate în derulare propunem oferte personalizate la cererea clientului.

La toate pachetele specialiștii brandului Claudiu Ungureanu oferă consultanță vestimentară gratuită, modificările aferente pentru ținută sunt gratuite iar prima mentenanță a ținutei de asemenea este gratuită. Și cel mai important, plata se efectuează în tranșe cu un avans pentru ținută.

Vă așteptăm în locația nostră de pe Șoseaua Bucium nr. 24 Iași, de luni-vineri, în intervalul 9:00-18:00. Programările pentru consultanță se pot face atât prin email la office@byclaudiungureanu.ro sau telefonic: 0745588313 ori pe canalele noastre de comunicare social media: facebook @byclaudiungureanu sau instagram @byclaudiungureanu.