Blog, Uncategorized

Cum vă alegeți ținuta din ziua nunții în funcție de tipul de personalitate

Personalitatea dumneavoastră dictează în ceea ce privește stilul vestimentar și felul în care vă alegeți hainele. Fiecare avem o bază a personalității și caracteristici secundare. Fie că baza dumneavoastră este reprezentată de unul din tipurile ce urmează: rebel, promotor, visător, perseverent, workaholic sau empatic; în imobilul personalității dumneavoastră vor fi toate incluse, însă diferit structurate.

Tipul de personalitate de bază determină punctele forte ale unei persoane, nevoile psihologice, canalele de comunicare și modurile de percepție preferate.

Tipul empatic

Este o persoană ce are mare grijă de imaginea ei, preferă culori dulci și asortate, diseminează afecțiune, compătimire și sensibilitate, aceste emoții reprezentând o exprimare ușoară a sentimentelor.

Tipul workaholic

Sunt spirite logice, responsabile și organizate. Înainte de a face alegeri, acesta se bazează pe modul de percepție, primordială fiind gândirea logică.

Tipul perseverent

În cazul acestui tip de personalitate, stilul clasic și de bun gust își spune cuvântul. Este o persoană devotată, conștiincioasă, iar spiritul său observator conduce spre o exprimare a opiniilor și a convingerilor într-un mod elocvent.

Tipul visător

Visătorii sunt liniștiți, apreciază principiul vânzării directive în momentul în care sunt la cumpărături. Calmul, cugetarea și imaginația acestora îi conduc de cele mai multe ori pe visători într-o lume a introspecției. Stilul vestimentar este unul simplu, de cele mai multe ori caracterizat în ținute casual-sport.

Tipul promotor

Aceste tipuri de persoane sunt pline de farmec, orientați spre acțiuni cu rezultate rapide, preferând un mediu ieșit din tiparele obișnuite, poate chiar unul luxos.

Tipul rebel

Creativitatea, spontaneitatea și simțul umorului sunt primele semne ce caracterizează o astfel de personalitate. Stilul vestimentar este unul original, atrage atenția, iar mediile relaxate de unde își pot achiziționa ceea ce își doresc, sunt preferate de către aceștia.

Toate aceste tipuri de personalitate sunt însoțite de nevoi psihologice și anumite tipuri de îmbrăcăminte.

Imaginea mea; oglinda mea…

Fiecare personalitate are nevoile sale, proiectarea unei imagini concludente fiind foarte importantă pentru particularitățile ce descriu fiecare personalitate. De aceea, evidențierea acesteia este foarte importantă în orice moment, dar mai ales în cea mai importantă zi din viața dumneavoastră.

Consultanții atelierului de creație Claudiu Ungureanu vă oferă cu profesionalism și competență, suportul de a vă proiecta imaginea pe care v-o doriți, dar mai ales, imaginea care vă evidențiază personalitatea și stilul pur ce îl regăsiți în sufletul dumneavoastră. Datorită serviciului de croitorie bespoke, aveți ocazia de a alege dintr-o varietate de țesături de cea mai bună calitate, produse de case de prestigiu din Italia și Marea Britanie. Astfel, vă puteți bucura de tipul dumneavoastră de personalitate transpus în rochia sau costumul dumneavoastră.

 

 

Related Posts