Cămăși BY CLAUDIU UNGUREANU

Este bine cunoscută importanta unei cămăși albe, ea a fost și este considerată un etalon al elegantei.  Se combină cu majoritatea ținutelor, dar în același timp, oferă o imagine formală. În general, orice bărbat ar trebui să dețină un număr de 5-6 cămăși, care să difere ca țesătură, textură, croi sau imprimeu.  Nu fă compromisuri la calitate pentru că o astfel de cămașă va trebui sa reziste mult timp și să-ți satisfacă multe nevoi.

Atelierul de creație Claudiu Ungureanu te asigura ca folosește materiale de cea mai bună calitate, puternice și naturale, cum ar fi 100% bumbac Oxford, bumbac egiptean sau in tratat.

Recomandări

Îți recomandăm să deții minimum 3 cămăși albe care pot fi purtate la ținute diferite: cămăși de mire, cu manșeta franțuzească pentru butoni sau pentru ținutele formale, cămăși casual cu guler înalt sau cu nasturi la ținutele cu pantaloni casual și sacou. O altă categorie o reprezintă cămășile business, care alese corespunzător îți vor da un plus de clasă și  te vor scoate în evidență față de ceilalți. Cămașa business va trebui să fie accesorizată cu o cravată și butoni care îți vor sublinia statutul.

Trebuie sa ai în vedere ca o cămașă care urmează linia corpului este cea care iți va complementa calitățile fizice: ea nu trebuie să fie prea mulată, dar nici prea largă cu aspect de balon. Atelierul nostru de creație te va îndruma în alegerea cămășii potrivite în funcție de ocazia de purtare și vom crea cămașa perfectă pentru conformația ta.