Camasi BY CLAUDIU UNGUREANU

Este bine cunoscuta importanta unei camasi albe, ea a fost si este considerata un epitom al elegantei.  Se combina cu majoritatea tinutelor, dar in acelasi timp ofera o imagine formala. In general, orice barbat ar trebui sa detina un numar de 5-6 camasi, care sa difere ca tesatura, textura, croi sau imprimeu.  Nu fa compromisuri la calitate pentru ca o astfel de camasa va trebui sa reziste mult timp si sa-ti satisfaca multe nevoi.

Atelierul de creatie Claudiu Ungureanu te asigura ca foloseste materiale de cea mai buna calitate, puternice si naturale, cum ar fi 100% bumbac Oxford, bumbac egiptean sau in tratat.

Recomandari

Iti recomandam sa detii minimum 3 camasi albe care pot fi purtate la tinute diferite: camasi de mire , cu manseta frantuzeasca pentru butoni sau pentru tinutele formale, camasi casual cu guler inalt sau cu nasturi la tinutele cu pantaloni casual si sacou. O alta categorie o reprezinta camasile business, care alese corespunzator iti vor da un plus de clasa si  te vor scoate in evidenta fata de ceilalti. Camasa business va trebui sa fie accesorizata cu o cravata si butoni care iti vor sublinia statutul.

Trebuie sa ai in vedere ca o camasa care urmeaza linia corpului este cea care iti va complementa calitatile fizice: ea nu trebuie sa fie prea mulata, dar nici prea larga cu aspect de balon. Atelierul nostru de creatie te va indruma in alegerea camasii potrivite in functie de ocazia de purtare si vom crea camasa perfecta pentru conformatia ta.