Colecția BUSINESS

Pentru domnii care ocupa poziții de top management în domeniul business este foarte important mesajul pe care doresc să-l transmită. Atelierul de creație Claudiu Ungureanu te consiliază în alegerea unui costum business care reușește să întoarcă privirile, să atragă complimente și să transmită un mesaj puternic,de impact.

Power business este un termen care ilustrează un curent care a apărut în Marea Britanie și SUA, în anii ’80. Este o ținută abordată de oamenii de afaceri importanți, de avocați sau politicieni. Mesajul trebuie să transmită putere și respect. Laitmotivul acestei ținute este calitatea excepțională exprimată prin costul ridicat al țesăturilor. Atelierul nostru de creație colaborează cu cei mai renumiți producători de țesături din întreaga lume (Holland and Sherry, Dormeuil) .

Când va aflați la un nivel foarte înalt al carierei este recomandat să apelați la croitoria pe comandă, unde vi se vor realiza costume și accesorii pe măsurile dvs. Power business se caracterizează prin tăieturi clasice, sacouri cu doi nasturi și umeri accentuați. Culorile  permise sunt: negru, gri în tonuri închise, maro, bleumarin. Stofa de cea mai bună calitate (lână, twill, gabardine) uni, cu dungi verticale și subțiri, carouri foarte discrete. Cămașa recomandată este cea albă, însă se acceptă și cele în culori pastelate sau cu dungi colorate, dar care au gulerul și manșetele albe.

Accesorii BUSINESS

Accesoriile sunt foarte discrete, de o calitate foarte bună. Un accesoriu obligatoriu este ceasul care vă definește poziția pe care o detineți. Alte bijuterii pe care le puteți purta sunt butonii, acul de cravata și eventual, verigheta. Încălțămintea trebuie sa fie dintr-o piele de foarte bună calitate și întreținută corespunzător.

În mediul business, stilul cel mai adoptat este general business. El este o interpretare mai relaxată a stilului power business. Astfel se acceptă o diferență de culoare între sacou și pantaloni și imprimeurile alese cu exigență. În privința accesoriilor sunt acceptate cele mai colorate și mai pronunțate, ceea ce vă permite sa va exprimați personalitatea dvs asupra ținutei.

Vă așteptăm la atelierul nostru de creație pentru a vă prezenta cele mai potrivite țesături și accesorii de cea mai înaltă calitate cu care veți ieși în evidență în orice anturaj.