Colectia BUSINESS

Pentru domnii care ocupa pozitii de top managent in domeniul business este foarte important mesajul pe care doresc sa-l transmita. Atelierul de creatie Claudiu Ungureanu te consiliaza in alegerea unui costum business care reuseste sa intoarca privirile, sa atraga complimente si sa transmita un mesaj puternic.

Power business este un termen care ilustreaza un curent care a aparut in Marea Britanie si SUA in anii ’80. Este o tinuta abordata de oamenii de afaceri importanti , de avocati sau politicieni. Mesajul trebuie sa transmita putere si respect. Laitmotivul acestei tinute este caliatea exceptionala exprimata prin costul ridicat al tesaturilor. Atelierul nostru de creatie colaboreaza cu cei mai renumiti producatori de tesaturi din intreaga lume (Holland and Sherry, Dormeuil) .

Cand va aflati la un nivel foarte inalt al carierei este recomandat sa apelati la croitoria pe comanda, unde vi se vor realiza costume si accesorii pe masurile dvs. Power business se caracterizeaza prin taieturi clasice, sacouri cu doi nasturi si umeri accentuati. Culorile  permise sunt: negru, gri in tonuri inchise, maro, bleumarin. Stofa de cea mai buna calitate(lana, twill, gabardine) uni, cu dungi vertical si subtiri, carouri foarte discrete. Camasa recomandata este cea alba, insa se accepta si cele in culori pastelate sau cu dungi colorate, dar care au gulerul si mansetele albe.

Accesorii BUSINESS

Accesoriile sunt foarte discrete, de o calitate foarte buna. Un accesoriu obligatoriu este ceasul care va defineste pozitia pe care o detineti. Alte bijuterii pe care le puteti purta sunt butonii, acul de cravata si eventual, verigheta. Incaltamintea trebuie sa fie dintr-o piele de foarte buna calitate si intretinuta corespunzator.

In mediul business, stilul cel mai adoptat este general business. El este o interpretare mai relaxata a stilului power business. Astfel se accepta o diferenta de culoare intre sacou si pantaloni, imprimeurile- dar alese cu exigenta. In privinta accesoriilor sunt acceptate cele mai colorate si mai pronuntate, ceea ce va permite sa va exprimati personalitatea dvs asupra tinutei.

Va asteptam la atelierul nostru de creatie pentru a va prezenta cele mai potrivite tesaturi si accesorii de cea mai inalta calitate cu care veti iesi in evidenta in orice anturaj.