Colectia CASUAL

Vestimentatia casual este cea mai putin formala si mai putin restrictiva. Pentru cei care poarta costum in timpul saptamanii, casual inseamna vestimentatia de weekend, insa pentru majoritatea domnilor reprezinta vestimentatia zilnica.

O astfel de vestimentatie contine in mod normal pantaloni din bumbac, jeansi, incaltaminte ingrjita si comoda, dar nu sport. Cardiganul poate fi un bun inlocuitor al sacoului, iar pantalonii pot fi din bumbac, khaki sau jeansi. La capitolul accesorii, cureaua este obligatorie, iar cravata nu.

Atelierul de creatie va prezinta o colectie de costume casual pline de culoare, personalizate pe silueta si stilul dvs. Sacouri din catifea uni sau cu imprimeuri florale,  sacouri din piele naturala sau stofa vor fi realizate tinand cont de cele mai mici detalii care releva lucrul manual al atelierului nostru de creatie.

Business CASUAL

Un alt capitol la tinuta casual se refera la vestimentatia casual din domeniul business. Business casual este o adaptare a stilului general business, dar mentine distanta fata de tinuta purtata in timplul liber. Astfel managerii pot purta un sacou pentru ca impune respect( cateodata el poate fi inlocuit cu un cardigan) si ocamasa in culori pastelate sau nuante de gri(trebuie sa evitati camasile cu maneca scurta). Domnii cu functii de conducere devin automat exemple pentru ceilalti, de aceea este foarte important ce semnale si ce atitudine transmit acestia. Astfel in tinuta casual pentru birou este necesara existenta unui sacou. Sacoul poate fi asortat cu un tricou, daca nu il veti da jos pe parcursul zilei sau cu o camasa business cu maneca lunga, colarata, uni, cu imprimeuri geometrice-dungi sau patrate, in nuante pale.