Colecția CASUAL

Vestimentația casual este cea mai putin formală și mai putin restrictivă. Pentru cei care poartă costum în timpul săptămânii, casual înseamnă vestimentația de weekend, însă pentru majoritatea domnilor reprezintă vestimentația zilnică.

O astfel de vestimentație conține în mod normal pantaloni din bumbac, jeanși, încălțăminte îngrijită și comodă, dar nu sport. Cardiganul poate fi un bun înlocuitor al sacoului, iar pantalonii pot fi din bumbac, khaki sau jeanși. La capitolul accesorii, cureaua este obligatorie, iar cravata nu.

Atelierul de creație vă prezintă o colecție de costume casual pline de culoare, personalizate pe silueta și stilul dvs. Sacouri din catifea uni sau cu imprimeuri florale,  sacouri din piele naturală sau stofă vor fi realizate ținând cont de cele mai mici detalii care relevă lucrul manual al atelierului nostru de creație.

Business CASUAL

Un alt capitol la ținuta casual se referă la vestimentația casual din domeniul business. Business casual este o adaptare a stilului general business, dar menține distanța fată de ținuta purtată în timplul liber. Astfel managerii pot purta un sacou pentru că impune respect (câteodată el poate fi înlocuit cu un cardigan) și o cămașă în culori pastelate sau nuanțe de gri (trebuie sa evitați cămășile cu mânecă scurtă). Domnii cu funcții de conducere devin automat exemple pentru ceilalți, de aceea este foarte important ce semnale și ce atitudine transmit aceștia. Astfel, în ținuta casual pentru birou este necesară existenta unui sacou. Sacoul poate fi asortat cu un tricou, dacă nu il veți da jos pe parcursul zilei sau cu o cămașă business cu mânecă lungă, colarată, uni, cu imprimeuri geometrice-dungi sau pătrate, în nuanțe pale.