Colecția CEREMONY

Pentru costumele de mire, domnii pot alege, în general, între un costum și un tuxedo (varianta mai formală a unui costum). Un costum este crucial pentru nuanță, iar la atelierul nostru de creație vei descoperi accesorii și soluții care se potrivesc stilului și personalității dvs.

Începând cu alegerea țesăturilor, culorii, liniei costumelor (tipul de rever, tipar slim clasic sau slim fit), nasturilor, poziția buzunarelor, până la rezultatul final al costumului, încercăm să vă oferim o experiență de neuitat.

Asemănător tuxedo-lui, costumul poate fi accesorizat cu o vestă. Vestele sunt disponibile într-o gamă foarte variată de culori, țesături și tipare, de aceea este ușor sa găsești acele elemente care se vor potrivi stilului dvs.

Atelierul de creație Claudiu Ungureanu continuă să reinterpreteze arta italiană și cea englezească a costumului bespoke. Prin croiul cambrat, tăieturile clasice, țesăturile de cea mai bună calitate oferim o experiență de lux, unică pentru client.

Despre Black Tie

La evenimentele formale sau la evenimentele unde se specifica Black Tie trebuie să respectați anumite reguli. Pentru aceasta trebuie să știi ce conține ținuta Black Tie:

– smoking negru: sacou cu revere șal din mătase cu pantaloni negri din același set cu sacoul;

– papion negru din mătase;

– șosete negre purtate cu pantofi negri;

– vestă neagră (nu este obligatoriu).

La această ținută nu se poarta cureaua. Dacă vi se pare prea restrictiva această ținuta există câteva metode prin care te poți abate de la anumite reguli. De exemplu, în loc de reverul sal (la rotund) poți alege un sacou cu rever spitz, culoarea neagră poate fi înlocuită cu un bleumarin, iar la piept poți alege o batistă albă.