Colectia CEREMONY

Pentru costumele de mire, domnii pot alege, in general, intre un costum si un tuxedo (varianta mai formala a unui costum). Un costum este crucial pentru nunta, iar la atelierul nostru de creatie vei descoperi accesorii si solutii care se potrivesc stilului si personalitatii dvs.

Incepand cu alegerea tesaturilor, culorii, liniei costumelor(tipul de rever, tipar slim clasic sau slim fit), nasturilor, pozitia buzunarelor, pana la rezultatul final al costumului, incercam sa va oferim o experienta de neuitat.

Asemanator tuxedo-lui, costumul poate fi accesorizat cu o vesta. Vestele sunt disponibile intr-o gama foarte variata de culori, tesaturi si tipare, de aceea este usor sa gasesti acele elemente care se vor potrivi stilului dvs.

Atelierul de creatie Claudiu Ungureanu continua sa reinterpreteze arta italiana si cea englezeasca a costumului bespoke. Prin croiul cambrat, taieturile clasice, tesaturile de cea mai buna calitate oferim o exerienta de lux unica pentru client.

Despre Black Tie

La evenimentele formale sau la evenimentele unde se specifica Black Tie trebuie sa respectati anumite reguli. Pentru aceasta trebuie sa stii ce contine tinuta Black Tie:

– smoking negru: sacou cu revere sal din matase cu pantaloni negri din acelasi set cu sacoul;

– papion negru din matase;

– sosete negre purtate cu pantofi negri;

– vesta neagra (nu este obligatoriu).

La aceasta tinuta nu se poarta cureaua. Daca vi se pare prea restrictiva aceasta tinuta exista cateva metode prin care te poti abate de la anumite reguli. De exemplu, in loc de reverul sal(la rotund) poti alege un sacou cu rever spitz, culoarea neagra poate fi inlocuita cu un bleumarin, iar la piept poti alege o batista alba.