Colectia REDINGOTE

La categoria redingote baroc sunt incluse în categoria ținutelor formale precum morning suit, redingote sau frac.

Morning suit este codul britanic acceptat pentru ținuta unui mire. În general, reprezintă ținuta de zi formală și conține o haină lungă până la genunchi, cu deschidere în față, din stofă neagră sau gri închis. Ea se poartă cu pantaloni în dungi gri, vesta (gri, albă sau ivory), cămașa cu guler normal și manșete franțuzești pentru butoni, lavaliere ivory uni, în dungi sau cu model foarte discret și sobru, ciorap negru și pantof negru “Oxford captoe”.

White Tie

O altă ținută pe care o includem în această categorie o reprezintă White Tie. În acest caz, conduita vestimentară este următoarea: frac negru, pantofi negri lăcuiți, vestă albă, papion alb, cămașă alba cu guler pentru papion. La această ținută domnii pot purta mănuși albe și o batistă albă în buzunarul de la piept.

Atelierul nostru de creație realizează reinterpretări ale acestor ținute, cu un croi modern și țesături deosebite: la sacou folosim în special brocarturile  cu imprimeuri florale din matase sau cu o cromatica deosebită, ținând cont de trăsăturile și personalitatea dvs. Deși formale, aceste ținute va pot scoate în evidență prin croiul, țesătura, cromatica și accesoriile pe care vi le alegeți.