Colectia REDINGOTE

La categoria redingote baroc sunt incluse tinute formale precum morning suit, redingote sau frac.

Morning suit este codul britanic acceptat pentru tinuta unui mire. In general reprezinta tinuta de zi formala si contine o haina lunga pana la genunchi, cu deschidere in fata, din stofa neagra sau gri inchis.Ea se poarta cu pantaloni in dungi gri, vesta(gri, alba sau ivory), camasa cu guler normal si mansete frantuzesti pentru butoni, lavaliere ivory uni, in dungi sau cu model foarte discret si sobru, ciorap negru si pantof negru “Oxford captoe”.

White Tie

O alta tinuta pe care o inlcudem in aceasta categorie o reprezinta White Tie. In acest caz conduita vestimentara este urmatoarea: frac negru, pantofi negrilacuiti, vesta alba, papion alb, camasa alba cu guler pentru papion. La aceasta tinuta domnii pot purta manusi albe si o batista alba in buzunarul de la piept.

Atelierul nostru de creatie realizeaza reinterpretari ale acestor tinute, cu un croi modern si tesaturi deosebite: la sacou folosim in special brocarturile  cu imprimeuri florale din matase sau cu o cromatica deosebita tinand cont de trasaturile si personalitatea dvs. Desi formale, aceste tinute va pot scoate in evidenta prin croiul, tesatura, cromatica si accesoriile pe care vi le alegeti.