Pantaloni BY CLAUDIU UNGUREANU

Pantalonii reprezintă definiția masculinității. Chiar dacă sunt parte dintr-un costum sau o piesă individuală ar trebui să acordați mare atenție țesăturii și modelului pe care îl alegeți pentru că pantalonii se deteriorează mai repede decât sacoul.

Indiferent că este vorba de pantaloni de mire, pantaloni casual sau pantaloni business, aceștia ar trebuie selectați acei pantalonii care vă avantajează silueta și conformația naturală.

Atelierul de creație Claudiu Ungureanu vă consiliază în alegerea țesăturii și tiparului de pantaloni care să vă sublinieze calitățile fizice. Pantalonii formali (de nuntă sau business) sau cei casual (chino, jeanși, catifea raiată) sunt realizați din cea mai bună țesătură și cu detalii care relevă atenția pentru manopera manuală a atelierului nostru de creație: buzunarele, căptușeala, manșeta, dunga, croiala.

La atelierul de creație Claudiu Ungureanu vei găsi o gamă largă de pantaloni de ceremonie, pornind de la tradiționalul pantalon clasic pana la modernul slim fit. Ținem cont de conformația dvs și de ocazia de purtare pentru a va realiza pantalonii ideali care să vă complementeze calitățile fizice și stilul.

Pantalonii sunt realizați după regulile școlii tradiționale, însă ținem cont de tendințele actuale. Acordăm atenție detaliilor care subliniază croitoria pe comanda: măsurile perfecte pentru conformația ta, prezenta căptușelii care ajuta atât pentru confort cât și pentru estetica (absoarbe transpirația și este esențială pentru aspectul pantalonilor). Astfel de pantaloni adaugă stil și atitudine vestimentației de birou.

Țesături și accesorii

Atelierul de creație Claudiu Ungureanu vă oferă o gamă foarte largă de țesături: 100% lână, stofă de cea mai bună calitate de la producători internaționali (Dormeuil, Holland and Sherry), cu o rezistență deosebită în timp și care va asigura confortul necesar la orice ocazie de purtare. în compoziția țesăturii, pentru pantalonii formali, intră și bumbacul pentru a conferi vestimentației de birou un aer confortabil.

Pantalonii netezi sunt mult mai moderni și vă complementează mai bine conformația față de cei cu pliuri. Pentru pantalonii formali recomandăm pe lângă nelipsitul negru, nuanțe de gri închis, bleumarin uni sau în dungi, maro.

Chiar și cei mai reușiți pantaloni vor arăta incompleți în lipsa unei curele. Recomandă o curea din piele neagră sau maro pe care trebuie să o asortezi la perechea de pantofi potrivită. Pentru ocaziile de ceremonie puteți să alegeți pantofi din piele lucioși, cu vârful ascuțit, iar pentru întâlnirile formale sunt potriviți pantofii din piele cu vârful mai rotund – pantofii Oxford va complimentează cel mai bine aceasta ținuta.

La o pereche de pantaloni de calitate, buzunarele sunt realizate dintr-un material solid, ferm și cusute cu multe împunsături mărunte. De asemenea, ei sunt căptușiți până la genunchi. Uneori se renunța la acest detaliu, din teama ca materialul căptușelii își va pierde forma la curățare. Însă, cei mai muți clienți ar considera un pantalon necăptușit ca fiind nefinisat, mai ales ca este vorba de un detaliu care releva croitoria la comandă.

Betelia este căptușită cu grijă, iar căptușeala se separa la spate, astfel încât pantalonii să poată fi dați jos fără dificultate. Tivul este mărginit de o bandă de material moale pentru a se evita deteriorarea pantofilor. Aceasta bandă servește și la a da marginii pantalonilor greutate, astfel încât materialul să se așeze mai bine.