Rochii de mireasa

Atelierul de creatie Claudiu Ungureanu realizeaza rochii de mireasa la comanda personalizate pe gustul si personalitatea ta. Vino la atelierul nostru de creatie sau ne poti trimite poze sau schite cu modelul pe care il doresti si noi iti vom realiza o rochie unica, special creata pentru tine.

De asemenea, poti sa achizitionezi modelele propuse de noi si sa modificam anumite elemente de design sau sa  le ajustam dupa marimile tale .

La atelierul nostru de creatie vei beneficia de consultanta de specialitate in alegerea modelului, a tesaturii, a detaliilor potrivite conformatiei, stilului si personalitatii tale. Pentru a veni in ajutorul tau iti prezentam principalele conformatii ale femeilor si rochiile de mireasa potrivite acestora.

Tipuri de rochii

Rochiile tip Sirena sunt perfecte pentru domnisoarele care au silueta tip clepsidra, considerata silueta ideala(soldurile si bustul au aproximativ aceeasi dimensiune) deoarece vor evidentia foarte armonios talia.

Rochiile tip A  sunt ideale pentru morfologiile in forma de para( soldurile mai late raportate la umeri). Acest tip de rochie porneste de pe talie si se evazeaza treptat astfel incat subliniaza talia si pastreaza proportia, ascunzand rotunjimea soldurilor.

Rochiile tip printesa impresioneaza printr-un design sofisticat. Sunt potrivite pentru confomatiile cu forme voluptoase, putina burtica, solduri rotunjite pentru ca ascund aceste minusuri. Corsetul din partea de sus a rochiei va avea rolul de a subtia talia si de a realiza o armonie intre partea de sus a rochiei cu partea de jos.

Rochiile tip Babydoll au avantajul de a sublinia decolteul si de a da iluzia optica de alungire a picioarelor. Este recomandata pentru orice tip de silueta, dar in special pentru cele in forma de para deoarece scot in evidenta umerii si ascunde bazinul mai larg.