Rochii de mireasă

Atelierul de creație Claudiu Ungureanu realizează rochii de mireasă bespoke la comandă, personalizate pe gustul și personalitatea ta.

Vino la atelierul nostru de creație sau ne poți trimite poze sau schițe cu modelul pe care îl dorești și noi îți vom realiza o rochie unicat, special creată pentru tine.

De asemenea, poți să achiziționezi modelele propuse de noi și sa modificam anumite elemente de design sau să le ajustam după mărimile tale.

La atelierul nostru de creație vei beneficia de consultanță de specialitate în alegerea modelului, a țesăturii, a detaliilor potrivite conformației, stilului și personalității tale. Pentru a veni în ajutorul tău îți prezentăm principalele conformații ale femeilor și rochiile de mireasă potrivite acestora.

Tipuri de rochii

Rochiile tip Sirena sunt perfecte pentru domnișoarele care au silueta tip clepsidră, considerată silueta ideala (soldurile și bustul au aproximativ aceleași dimensiună) deoarece, vor evidenșia foarte armonios talia.

Rochiile tip A  sunt ideale pentru morfologiile în formă de pară (șoldurile mai late raportate la umeri). Acest tip de rochie pornește de pe talie și se evazează treptat astfel încât aceasta subliniază talia și păstrează proporția, ascunzând rotunjimea soldurilor.

Rochiile tip prințesa impresionează printr-un design sofisticat. Sunt potrivite pentru confomațiile cu forme voluptoase, puțina burtică, solduri rotunjite pentru ca ascund aceste minusuri. Corsetul din partea de sus a rochiei va avea rolul de a subția talia și de a realiza o armonie între partea de sus a rochiei cu partea de jos.

Rochiile tip Babydoll au avantajul de a sublinia decolteul și de a da iluzia optică de alungire a picioarelor. Este recomandată pentru orice tip de siluetă, dar în mod special pentru cele în forma de pară deoarece, scot în evidență umerii și ascunde bazinul mai larg.